14 червня – визначення порогу «склав/не склав»

14 червня відбудеться онлайн-трансляція засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав».

На засіданні буде встановлено поріг «склав/не склав» з української мови і літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов і математики.

Поріг «склав/не склав» – це мінімальна кількість тестових балів, яку за виконання сертифікаційної роботи має набрати учасник, щоб скласти зовнішнє незалежне оцінювання та мати можливість брати участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів України.До складу експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти входять фахівці Міністерства освіти і науки, Національної академії наук, Національної академії педагогічних наук, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, середніх загальноосвітніх, вищих навчальних закладів та інших установ і організацій. Ознайомитися зі складом комісії можна за посиланням.Засідання експертних комісій зі встановлення порогу «склав/не склав» з історії України, російської мови, біології відбудеться 16 червня, а з фізики, географії, хімії – 22 червня.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Комунальний заклад "Харківський ліцей №118 Харківської міської ради"

Адреса: м.Харків, вул. Роганська, 17

Телефон: (057) 725-80-26

e-mail: sch118@kharkivosvita.net.ua

Дата останньої зміни 28 Березня 2024

Фотогалерея